duminică, 4 martie 2012

Drumul catre fericire

Drumul catre fericire…

Alergi grabit pe’un drum. Nu stii incotro duce, dar continui sa mergi, desi porti o povara mult prea grea, care iti apasa pe umeri. Alergi dupa fericire, dar niciodata nu reusesti sa o ajungi…pare ca e cu mult inaintea ta, desi in realitate e doar o umbra inselatoare. De multe ori cazi si aproape fara puteri reusesti sa te ridici, desi simti cum lacrimile fierbinti cad una cate una pe pamant si in maini si picioare nu mai ai forta sa inaintezi. Intalnesti multe neplaceri pe calea aceasta, bucurii de’o clipa, dar fericirea niciodata. Oare mergi pe drumul drept…sau pe cel gresit? Opreste’te, ridicati privirea catre cer, si striga…de acolo iti va veni raspunsul. Asculta Glasul dulce care te va indruma catre fericirea dupa care sufletul tau tanjeste…vei vedea ca nu vei fi dezamagit.

Stiu ca e greu si esti neincrezator, dar ce te costa sa incerci? El, te va purta pe brate atunci cand nu vei mai putea, va fi alaturi de tine, iti va mangaia sufletul, si iti va da forta sa mergi mai departe. Va da liniste si pace sufletului tau.

“Fericirea se afla la indemana noatra,la picioarele noastre,ca o floare de camp,nu trebuie decat sa te apleci ca s-o culegi.Dar cum ea este inconjurata de multe alte flori,ne inselam asupra parfumului,asupra culorii si intindem prea departe mainile,asa ca nu ne atingem telul.”

Numai Dumnezeu poate sa iti arate calea fericirii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu